Mercè Callejón Font

Departament directiu

Mercè Callejón és la responsable del bon funcionament de l’escola en tots els seus aspectes. Juntament amb el seu equip de persones dibuixa les accions de l’empresa i gestiona i controla els departaments acadèmic i administratiu.

Carme Callejón Font

Comunicació i xarxes socials

Carme Callejon és la responsable de la comunicació interna i externa, la gestió de les xarxes i l’aula online. En coordinació amb la direcció de l’escola dissenya el pla de comunicació i el porta a terme en funció de les necessitats de cada moment.

Departament new options

El nostre equip de consultors lingüístics juntament amb el departament acadèmic i administratiu coordinen els grups d’empreses i valoren el progrés de les vostres classes. Per altra banda, s’encarrega de la tramitació de classes privades, blocs d’hores i cancel.lacions. Cursos bonificats per la Fundación Tripartita

Equip Docent

Tots els nostres professors i professores estan qualificats per a poder impartir classes de les diferents llengües, i fan que l’aprenentatge sigui amè i agradable així com plenament efectiu, tant pels grups de nens i nenes com pels joves i adults. La nostra gestió de selecció de personal es basa en la valoració tant dels coneixements com de la vocació de la persona per a combinar l’ensenyament amb el tracte personalitzat i humà.