Little English s’associa al Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya

Little English s’ha associat al Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya per poder lluitar conjuntament per a defensar els nostres drets i els dels nostres alumnes. Les acadèmies d’idiomes han estat un sector especialment afectat per les restriccions, i ens considerem essencials pel futur del país”.

El Gremi d’Escoles d’Idiomes de Catalunya (GEIC), és la primera associació específica per al col·lectiu que aplega unes 1.000 acadèmies d’idiomes arreu del territori català. Compartim la voluntat del gremi de “donar visibilitat i protagonisme a un sector cabdal pel futur del país i que fins ara ha quedat diluït dins el conjunt de la formació no reglada” i creiem que s’ha de treballar conjuntament per “assolir un conveni col·lectiu propi i per defensar els interessos del sector davant de les administracions publiques”.

PIMEC i GEIC s’han compromès a seguir treballant plegats en diferents àmbits com la negociació col·lectiva, la regulació del sector i la recerca de fons europeus per a digitalitzar les aules. Compartim el neguit de la presidenta de GEIC, Noelia Ramos, que destaca que “durant la pandèmia se’ns ha obligat a tancar els centres de formació en un sol dia i se’ns ha tractat com establiments comercials a efectes del toc de queda, mentre que ens han donat el tracte d’activitats extraescolars en la darrera resolució de tancament”.

Cal que tinguem la nostra pròpia personalitat i força com a col·lectiu per a que ens respectin.