Aprèn francés, italià i alemany a Little English

Tothom sap que l’anglès juga un paper molt important en la nostra societat actual, ja que el seu coneixement i domini són un requisit indispensable tant per progressar adequadament en el món laboral com per a les relacions internacionals i les possibilitats que aquestes ens ofereixen a nivell personal. Però deixant a banda l’anglès, en els últims temps altres idiomes van guanyant terreny degut a la seva importància a nivell mundial. Avui en dia pares, mares i l’alumnat en general volen conèixer més sobre aquests idiomes per interès propi o cap als seus fills i filles o bé per temes laborals i de mercat.

És per tot això que Little English continua oferint i impulsant l’aprenentatge d’altres llengües com l’alemany, el francès o l’italià.Quin idioma és el més indicat per aprendre a part de l’anglès? Òbviament, a l’hora de començar a estudiar un altre idioma, hem de tenir en compte perquè ho volem fer, si és per plaer o per necessitat, ja que no és una feina fàcil ni ràpida.

Us presentem alguns punts que podeu tenir en compte a l’hora de triar un nou idioma per a vosaltres o per als vostres fills.

L’alemany

Alemanya s’ha convertit en el referent europeu quant a productivitat i feina, oferint grans oportunitats per a professionals qualificats i estudiants universitaris de sectors com l’enginyeria o la medicina. El  mercat alemany i les seves empreses donen l’opció de tenir una bona feina sempre i quan tinguin un nivell suficient de conversa tant en alemany com en anglès.

  • Grup alemany adults nivell A2: dilluns de 19:15 a 21:45
  • Grup alemany infants i adolescents: dies i horari a determinar

 El francès

El francès sempre ha estat una llengua interessant d’aprendre, no només per la seva proximitat geogràfica, sinó també per la seva gran extensió i nombre de parlants a nivell mundial (Suïssa, Bèlgica, Canadà, Polinèsia francesa…). A més, en general el francès ens resulta més còmode i fàcil d’aprendre perquè té algunes similituds amb el català i l’espanyol tot i el seu accent peculiar, bé…només cal treballar-lo una mica.

  • Grup francès nivell A2: dimarts de 19:45 a 21:45
  • Grup francès infants i adolescents: dies i horari a determinar

L’italià

Si és ben cert que l’italià és una llengua bella i romàntica amb una musicalitat molt característica, també és cert que hi ha més de 125 milions de parlants nadius arreu del món. A més de Itàlia, també és la llengua oficial a Suïssa, Malta, Ciutat del Vaticà, San Marino i se’n fa sú habitual a Croàcia i Eslovènia. L’italià és la llengua d’escriptors eterns, de l’art i la història, de la ciència, la gastronomia i de l’amor… Però també és uns dels idiomes oficials de la Unió Europea i aprendre’l pot obrir moltes portes a organismes governamentals i a empreses italianes.

  • Grup italià adults: nivells, dies i horaris a determinar
  • Grup italià infants i adolescents: nivell, dies i horaris a determinar.

Little English ofereix un 30% de descompte si tries estudiar dos idiomes al mateix temps i només pagues la matrícula d’un idioma.