Millora el teu anglès aquest estiu!

Estàs fart d’estudiar i no avançar en el teu nivell d’anglès? Tens ganes de parlar anglès d’una vegada pe totes? Aquest estiu hem preparat per tu una oferta de cursos per a tots els gustos i necessitats. Mira-te’ls, segur que en trobaràs algún que s’adaptarà al que estàs buscant.

SUMMER KIDS CLUB. (SKC) Dirigit als més petits, de 3 a 10 anys. Una escola d’estiu que té com a objectiu compatibilitzar el lleure amb l’aprenentatge de l’anglès. Oferim una alternativa al temps lliure de les vacances escolars creant un espai lúdico-festiu i alhora educatiu combinant diferents activitats com sortides, tallers, jocs, manualitats, cançons, contes, etc… garantint que aquestes es duran a terme íntegrament en anglès, i que la participació del nen/a serà activa i divertida. Així mateix, també treballarem i potenciarem els valors humans, la convivència, el respecte i la tolerància. Inici 30 de juny fins al 30 de juliol. De 16’30 a 18’30 dimarts i dijous. Preu 85€. Material inclòs. Mínim 8 alumnes, màxim 12.

CURSOS INTENSIUS PER ADOLESCENTS D’ESO I BATXILLERAT.  Si els nostres joves volen anar ben preparats el proper curs o per la Selectivitat, proposem cursos on es treballaran els continguts necessaris per millorar l’expressió oral i escrita i es revisaran les estructures gramaticals i el vocabulari útils per afrontar el proper curs. Del 29 de juny al 30 de juliol. De dilluns a dijous 3h diàries. Matí o tarda. Preu total 385€, material inclòs. Mínim 5 alumnes.

CURS DE CONSOLIDACIÓ PER NENS DE 10 A 12 ANYS i ADOLESCENTS D’ESO i BATXILLERAT. És un curs enfocat a posar en pràctica i reforçar les estructures que s’han après al centre de secundària i/o a Little English i molt especialment per millorar la fluïdesa oral en anglès. Inici 30 de juny fins 30 de juliol. Dimarts i dijous, 2 hores al dia, a la tarda o matí. Preu total 160€ , material inclòs. Mínim 5 alumnes.

CURSOS INTENSIUS PER  ADULTS  Aquests cursos estan dirigits a tots aquells que per motius de feina, de temps o altres, vulgueu avançar amb rapidesa en el vostre aprenentatge i domini de l’anglès. De dilluns a dijous, matins o tardes 3hores diàries. Preu total 385€, material inclòs. Inici 29 de juny fins 30 juliol. Mínim 5 alumnes.

CURS DE CONSOLIDACIÓ ADULTS. Aquest curs està enfocat a tots aquells que vulguin acabar de consolidar el seu nivell. Podem centrar el curs en  fixar els dubtes de gramàtica, ampliar el vocabulari i millorar la fluïdesa oral. És aconsellable per tots els nivells. Dos dies a la setmana, 2 hores al dia, al matí o tarda. Preu total 160€, material inclòs.  Inici 29 de juny fins 30 de juliol. Mínim 5 alumnes.

SPEAKING AND GRAMMAR WORKSHOP. Aquests cursos estan recomanats per nivells Intermediate, Upper-intermediate, First Certificate i Advanced que vulguin centrar-se en el domini de la competència comunicativa o reforçar la gramàtica anglesa. Dos dies a la setmana, 2 hores al dia, a la tarda. Preu total 160€, material inclòs. Inici 29 de juny fins 30 de juliol. Mínim 5 alumnes.

CURS D’IMMERSIÓ A LES FRANQUESES. És l’alternativa al viatge d’estudis a l’estranger. Durant tot el mes de juliol farem activitats equivalents a les que es fan durant les estades a l’estranger. Sortides, projectes i convivència cultural amb gent que es comunicarà en anglès amb els nostres estudiants. D’aquesta manera, si més endavant marxen a l’estranger els hi resultarà més fàcil integrar-se amb els nadius. A més a més podran posar en pràctica tots els seus coneixements de la llengua anglesa en situacions reals. Està dirigit a adolescents d’entre 11 i 15 anys. Dilluns, dimecres i divendres de 9h a 15h. Preu: 395€ + 50€ de dipòsit per entrades i transport. Mínim 10 alumnes màxim 12. Les inscripcions tindran lloc a l’escola fins al 21 de juny. Només cal omplir i signar la sol·licitud que es facilitarà a Little English.